Duyurular

Üniversitemiz Senatosunun 20.08.2014 tarihli ve 2014/285 sayılı Kararı ile Yüksekokulumuza 2015-2016 Eğitim – Öğretim yılından itibaren öğrenci alınmaması ve son mezunlarını verdikten sonra kapatılması uygun görülmüştür.

2015 - 2016 Bahar Dönemi Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı  Haftalık Ders Programı

2015 - 2016 Bahar Dönemi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Haftalık Ders Programı

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı

2015 - 2016 Güz Dönemi Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı  Haftalık Ders Programı

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

İngilizce Dersi Ara Sınav Duyurusu

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Bahar Dönemi Vize Programı

Avrupa'da staj yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine " Avrupa'da Hibe Destekli Staj Duyurusu "

Diş Protez Teknolojisi 1. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Diş Protez Teknolojisi 2. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 1. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 2. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 1. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 2. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Diş Protez Teknolojisi Programı Bütünleme Sınav Takvimi

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 1.Sınıflar Bütünleme Sınav Takvimi

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 2.Sınıflar Bütünleme Sınav Takvimi

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Bütünleme Sınav Takvimi

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 1. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 2. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 1. Sınıflar Haftalık Ders Programı

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 2. Sınıflar Haftalık Ders Programı

2014-2015 Güz Dönemi Ekle-Sil işlemleri ile ilgili duyuru

23.09.2014 Salı günü saat 11:00' de Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileriyle (1. ve 2. Sınıflar) tanışma etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinlik 203 no'lu derslikte yapılacaktır.

TTP143 Tıbbi Biyoloji ve Genetik , TTP149 Fizyoloji derslerini tekrar alan öğrenciler, şube kodu olarak 002 kodlayacaklardır.

Ders Kayıt İşlemleri için tıklayınız

2014–2015 Eğitim-Öğretim yılı Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerin dikkatine !!!

"Üniversite Yaşamına Giriş" dersi hakkında

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı danışmanı Öğr. Gör.Hasan ÇOBANKAYA

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı danışmanı Öğr. Gör.Dilek GÜLEÇ

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı danışmanı Öğr. Gör.Sebahat EKİNCİ

Diş Protez Teknolojisiİ Programı danışmanı Öğr. Gör. Dr.Nuran ÖZYEMİŞCİ CEBECİ

Okulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ile Diş Protez Teknolojisi Programı Eğitim - Öğretim faaliyetlerine Polatlı Yerleşkesi'nde devam edecektir.

Okulumuz Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Eğitim - Öğretim faaliyetlerine Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası'nda devam edecektir.

2013-2014 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi

2013-2014 Bahar Dönemi Modern Diller Birimi Bütünleme Sınav Takvimi

Mezuniyet Töreni 2 Temmuz 2014 saat 14:00'da Beytepe Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Mezuniyet Törenine katılacak mezun adaylarının "Kep ve Cüppe" dağıtımı polatlı yerleşkesinde gerçekleştirilmektedir.

"İlaç Mümessili Nasıl Olunur?" konu başlıklı etkinlik duyurusu

"Kariyerimin Kontrolü Bende" konu başlıklı etkinlik duyurusu

2013-2014 Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı

"Mesleki Uygulamalar I" dersine ait uygulama takvimi

Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Polatlı Tarih ve Kültür Topluluğu

2013 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların yapması gereken işlemler Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı ağ sayfası'nda yer alan "Yeni Kazananlar 2013" menüsü altında yayımlanmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Bilgi Okuryazarlığı Programı'na erişmek için tıklayınız...

"TTP160 Mesleki Uygulamalar I" dersine ait uygulama günü, eczane ve depolarındaki yoğunluk sebebiyle salı günü olarak değiştirilmiştir. Uygulamaya 11 Mart tarihinde geçilecektir.

Yüksekokulumuz Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı 2013-2014 Öğretim yılında Eğitim-Öğretim faaliyetlerini Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu binası'nda (Talatpaşa Bulvarı No:5 Opera, ANKARA) gerçekleştirecektir.

Polatlı 4 Nolu 112 Acil Yardım İstasyonu Okulumuzda hizmete açılmıştır.

Dr. Gülay Sarıçoban hocamızın yayına hazırladığı kitabı görmek için lütfen tıklayınız

2012-2013 Faaliyet Raporu için lütfen tıklayınız

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında yüksekokulumuzun öğrenci kontenjanları

Intersteno Uluslararası Bilgi İşlem Federasyonu Türk Grubu Başkanlığı'nın düzenlediği "Onparmak Klavye Şampiyonası"nda yüksekokulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı  öğrencilerinin elde ettiği dereceler aşağıdaki gibidir.

17-20 Yaş Grubu için tıklayınız

20 Yaş Üstü Deneyimliler grubu için tıklayınız